Tolk- en Vertaalservice

Wie zijn wij

Vertaalbureau LERRA verzorgt vertalingen voor bedrijven, overheden en particulieren naar en uit het Arabisch en in elk vakgebied.

 

 

Snelle levering van vertalingen

Vertalingen dienen vaak op korte termijn te gebeuren. Wij stellen alles in het werk om uw vertaalde tekst binnen de afgesproken termijn via e-mail te leveren. Indien de deadline dringt, kan dat nog dezelfde dag voor reguliere vertalingen.

 

Deskundig

Vertaalbureau LERRA werkt uitsluitend met native speakers en ervaren vertalers. Wij schakelen voor uw opdracht alleen specialisten in met uitgebreide kennis van de materie.

 

Betrouwbaar en op tijd

Vertaalbureau LERRA respecteert uw deadlines. Als u met ons afspreekt dat u een tekst om zes uur nodig heeft, dan zit deze vóór zes uur in uw mailbox.

 

Gemakkelijk

U stuurt een tekst per e-mail of via onze website. Wij sturen u per kerende een prijsofferte. Na uw akkoord ontvangt u binnen de afgesproken termijn de vertaling per e-mail of fax. De factuur vermeldt alle details van uw opdracht. Eenvoudiger kan niet.

 

Lage kosten

LERRA hanteert eerlijke tarieven en is niet bang voor een vergelijking prijs/kwaliteit met andere vertaalbureaus. Een korte proefvertaling zal u zeker overtuigen.

 

Vertaalbureau LERRA vakkundig en betrouwbaar!